ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Για τον Παύλο Φύσσα: η αντιφασιστική εκδήλωση της Χιακής Συμπολιτείας

Μια βραδιά με ζωντανή μουσική και αναμετάδοση της αντιφασιστικής συναυλίας από το Σύνταγμα, στον ένα χρόνο από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής
Ο πεζόδρομος της Παράσχου γέμισε μουσικές και κόσμο το βράδυ της Παρασκευής 19/9, στην εκδήλωση από τη Χιακή Συμπολιτεία – -ελάχιστο φόρο τιμής στον δολοφονημένο από χρυσαυγίτες, αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα (KIllah P).
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αναμετάδοση της συναυλίας που γινόταν εκείνη την ώρα στο Σύνταγμα, με συμμετοχή περισσότερων από 30 μουσικούς. Λίγο μετά τις 9, τη σκυτάλη πήρε η Αρκαδία Ψάλτη για μια σύντομη περιγραφή της εκδήλωσης και κατόπιν σειρά είχαν ξανά στίχοι και μουσική, από τον Κουπεπέ. Ένα μικρό δείγμα:
Λίγο πριν τις 10, και ύστερα από μια μικρή επανασύνδεση με το Σύνταγμα, ο Παντελής Καβύρης πήρε τη θέση του, μαζί με την κιθάρα του, μπροστά από το μικρόφωνο. Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθουν, ένα μικρό δείγμα:

Ιδιαίτερη στιγμή, όταν o Παντελής Ορφανός- που είχε τύχει να γνωρίσει τον Παύλο Φύσσα και να παίξουν μαζί – ανέβηκε στο μικρόφωνο για ένα τραγούδι, το «Φυσάει Κόντρα». Ενα μικρό απόσπασμα, αντί επιλόγου:



Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά