ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

  • 20190216 αίπος - σαν χαρακιά διασχίζει ο δρόμος το βραχώδες οροπέδιο του αίπους. σταματήσαμε στο φλώρι, μπήκαμε στον κακοτράχαλο χωματόδρομο και αφήσαμε το αυτοκίνητο δίπλα...
    Πριν από 4 ημέρες

"Vessa - A Historic Village

Ανθρακούχο νερό με μαστίχα και σόδα με μαστίχα εκ Χίου.Δύο νέα καινοτόμα Ελληνικά προϊόντα.

  

Το ανθρακούχο νερό και η σόδα με φυσικό μαστιχέλαιο εκ Χίου συμβάλουν στη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, βοηθούν στην ομαλότητα του πεπτικού συστήματος λόγω των χωνευτικών ιδιοτήτων τους και παράλληλα ικανοποιούν την αίσθηση της γεύσης. Οι χαρισματικές ιδιότητες της μαστίχας όπως να ευφραίνει, να αρωματίζει, να ανακουφίζει, να θεραπεύει είναι πλέον σε όλους γνωστές.
Χαρακτηριστικά η μαστίχα καταστέλλει το ελικοβακτήριο του πυλωρού, γεγονός που αποδεικνύει τη θεραπευτική της δράση στους ασθενείς που υποφέρουν από χρόνιο πεπτικό έλκος. Επίσης έχει εξακριβωθεί ότι η μαστίχα έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση. Αίσθηση έχει προκαλέσει στους επιστήμονες η δράση της μαστίχας στο ζαχαρώδη διαβήτη και τη χοληστερίνη. 
Εύκολα μπορεί κάποιος να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η μαστίχα δεν αποτελεί μόνο το συστατικό για ένα εύγευστο προϊόν αλλά και το μυστικό για έναν υγιή οργανισμό.
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΧΙΟΥ
ΝΙΚΟΛ. & ΣΤΥΛ. ΜΟΝΙΟΥΔΗΣ ΕΠΕ
ΚΟΦΙΝΑΣ 82100 ΧΙΟΣ
ΤΗΛ.22710 - 43133 -27860 - 25274 . FAX. 22710 - 23083

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

τοπικά