ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Παρακρατούν επιδόματα υπαλλήλων για ενδεχόμενες οφειλές του Δήμου Χίου!

Κατάφορη αδικία εις βάρος των εργαζομένων καταγγέλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων στους ΟΤΑ

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Χίου που, εφόσον ευσταθεί, όλοι μας πρέπει να προβληματίσει όλους μας για το θράσος των κυβερνώντων αυτής της άμοιρης χώρας.

Ο Σύλλογός καταγγέλλει την αδικαιολόγητη παρακράτηση επιδομάτων υπαλλήλων του Δήμου για ενδεχόμενες οφειλές του Δήμου! Πιο συγκεκριμένα καταγγέλλει ότι εγκεκριμένες πιστώσεις προς υπαλλήλους του Δήμου για το εκλογικό επίδομα του 2012 δεν έχουν καταβληθεί με την απίθανη δικαιολογία της ενδεχόμενης ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Χίου προς το Ελληνικό Δημόσιο!

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία του Συλλόγου, οι πιστώσεις για την εκλογική αποζημίωση αφού ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, έφθασαν για έλεγχο στη Α΄ Δ.Ο.Υ. Πειραιά, όπου και παραμένουν χωρίς να προωθούνται στους δικαιούχους υπαλλήλους, λόγω πιθανής ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δήμου Χίου προς το Ελληνικό Δημόσιο.

«Αντί λοιπόν να παρακρατηθεί η όποια οφειλή από κάποια εκ των χρηματοδοτήσεων του Δήμου, που είναι και αρκετές και τακτικές ανά μήνα, επιλέχθηκε κατ΄ εφαρμογή των νέων σύγχρονων μνημονιακών μεθόδων, να παρακρατηθεί από το επίδομα εκλογών (70 € ανά άτομο) του 2012, των υπαλλήλων του Δήμου μας, οι οποίοι εργάσθηκαν τότε για να φέρουν σε πέρας την εκλογική διαδικασία. Εάν αυτό δεν συνιστά αδικία και αναλγησία, ας μας πει κάποιος τι είναι» αναφέρεται στη σχετική καταγγελία του Συλλόγου, ο οποίος ζητάει από τα αρμόδια υπουργεία να δώσουν λύση και από τους τους υπαλλήλους του Δήμου να εργασθούν για τη διεξαγωγή των εκλογών ακόμη και αμισθί, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στο Λαό να εκφρασθεί καταδικάζοντας αυτές και πολλές άλλες παρόμοιες πρακτικές εις βάρος του αλλά και τους εκφραστές τους.
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά