"Vessa - A Historic Village


Αλλαγές στην ενιαία ενίσχυση των μαστιχοπαραγωγών

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη της, που πρόκειται να υποβάλουν Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης για το έτος 2014, ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με τους πρωτοβάθμιους Συνεταιρισμούς στους οποίους είναι εγγεγραμμένα μέλη προκειμένου να προμηθευτούν και να υπογράψουν τα έντυπα των εξουσιοδοτήσεων Υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2014 και να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής τους από δημόσια αρχή. Πρόκειται για μία διαδικασία που ισχύει φέτος, για πρώτη φορά και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2014.

Η διαδικασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 22 Απριλίου 2014.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου στα τηλέφωνα 2271021001-3 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή με τα γραφεία των Α’βάθμιων συνεταιρισμών.

Επίσης η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, ενημερώνει τους παραγωγούς - μέλη της ότι ξεκίνησε η διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων για το έτος 2014. Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων, στα γραφεία της ΕΜΧ, 08.00 - 13:00 καθημερινά έως και την Πέμπτη, 15 Μαΐου. - See more at: http://www.alithia.gr/oikonomia/allages-stin-eniaia-enishysi-ton-mastihoparagogon#sthash.zi9vY4Z4.dpuf


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά