ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει την πολιτική της Κυβέρνησης που αφορά την ακτοπλοική σύνδεση των νησιών του Βορείου Αιγαίου με τον εθνικό κορμό εξέδωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αγλαϊα Κυρίτση κατακρίνοντας την "αδιαφορία της Κυβέρνησης για την ακτοπλοική γραμμή των ακριτικών νησιών με βασικότερο παράδειγμα τις πολυάριθμες ματαιώσεις δρομολογίων χωρίς εξηγήσεις από τη NEL."

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το γεγονός και μόνο ότι η NEL, ματαιώνει τα προγραμματισμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια χωρίς εξηγήσεις αποκαλύπτει το μέγεθος της ευθύνης αλλά και της αδιαφορίας , της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και της κυβέρνησης γενικότερα που αφήνουν ανέλεγκτη τη δραστηριότητα των ιδιωτών ακτοπλόων. Επιτρέπουν τον αυθαίρετο διακανονισμό των δρομολογίων κατά το δοκούν με τρόπο, που κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων των ακριτικών νησιών.
Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Προσπάθεια και πρώτη προτεραιότητά μας ο επιβεβλημένος προγραμματικός έλεγχος των δρομολογίων και της δραστηριότητας των ιδιωτών ακτοπλόων ,που θα αποσκοπεί στην επίλυση των προβλημάτων , των ελλείψεων και των αναγκών που έχουν οι κάτοικοι των νησιών της Περιφέρειάς μας.
Οι παρεμβάσεις και η παρουσία μας για την επίτευξη του στόχου, θα είναι από δω και μπρος συνεχείς. Το δημόσιο χρήμα που επιδοτεί αυτές τις γραμμές αλλά κυρίως η ανάγκη των κατοίκων των νησιών για σταθερή ακτοπλοϊκή σύνδεση είναι οι κρίσιμοι παράγοντες που επιβάλλουν λογοδοσία των υπευθύνων"
http://tvpatrida.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=10461&Itemid=74



Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά