"Vessa - A Historic Village


Επικίνδυνη πινακίδα στην Απλωταριά, επεμβάσεις πυροσβεστικής λόγω ισχυρών ανέμων


4 τουλάχιστον υπηρεσίες ενεπλάκησαν, εκτός του ιδιωτικού γερανού, για το κατέβασμα επικίνδυνης πινακίδας επί της Απλωταριάς.
Οι βίδες φαίνονταν καθαρά ότι είχαν ξελασκάρει και για περίπου 2 ώρες, δημοτική αστυνομία, πυροσβεστική, τεχνική υπηρεσία και αστυνομία εξέταζαν τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν η αφαίρεση της πινακίδας.
Το να παρέμενε στη θέση της ήταν παράνομο, όπως προφανώς και οι άλλες παρόμοιες πινακίδες σε εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Τελικά σύμφωνα με δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, η πινακίδα αφαιρέθηκε λόγω επικινδυνότητας.
Το γεγονός αυτό έφερε στην επικαιρότητα και ένα ακόμα θέμα που αφορά τη δυνατότητα διέλευσης οχημάτων στην Απλωταριά σε περίπτωση ανάγκης.

Εκτός του προαναφερόμενου επεισοδίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου επενέβη λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων (από τις 10.00 μέχρι 4.00 μ.μ.) στα παρακάτω συμβάντα:

1) Κοπή δέντρου στην οδό Ι.Πατέρα με 1 όχημα και 2 άντρες όπου έπεσε δέντρο με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε 3 σταθμευμένα οχήματα
2)Κοπή δέντρου και απελευθέρωση οδοστρώματος στην οδό Βερίτη στο ύψος Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Χριστού
3)Κοπή δέντρου στην οδό Μεραρχίας στον Κοφινά
4)Κοπή δέντρου στο Βαρβάση Αγιο Χαράλαμπο
5)Κοπή δέντρου απελευθέρωση οδοστρώματος στον Καρφά
6) Αφαίρεση πινακίδας στην Απλωταριά λόγω κινδύνου άμεσης πτώσης με τη βοήθεια ιδιωτικού γερανού και τη συνδρομή της Αστυνομίας της Δημοτικής Αστυνομίας και πολιτικού μηχανικού της Τεχνικής Υπηρεσίας.
7) Κοπή δέντρου απελευθέρωση οδοστρώματος στην οδό Ι.Χρήστου



Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά