ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Θερινά τμήματα ιστιοπλοΐας ΝΟΧ

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Χίου με πλούσια προπονητική & αγωνιστική δράση.

Οι αθλητές & αθλήτριες μας από το Σεπτέμβριο του 2013 έως και το Μάιο του 2014 προπονήθηκαν πάνω από 500 ώρες διανύοντας περίπου 2.000 ναυτικά μίλια, με όλες τις καιρικές συνθήκες, ενώ συμμετείχαν και σε 4 διασυλλογικούς αγώνες. Με την καλύτερη λοιπόν προετοιμασία οι ιστιοπλόοι μας συμμετείχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser και στο Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist κάτω των 11 ετών, τερματίζοντας σε υψηλές θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη σε όλους του αγώνες, κατατάσσοντας το Ν.Ο.Χίου μεταξύ των σημαντικότερων ομάδων της χώρας μας, αφού σε 8 συνολικά αγώνες κατέκτησε 5 κύπελλα ενώ αθλητής του (ο Λάμπρος Βολίκας) θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου & Κρήτης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρουμανία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χίου έχοντας ως κύριο καθημερινό της στόχο να βρίσκεται κοντά στους αθλητές του Ομίλου, συγχαίρει τους προπονητές Άλντο Σάλβια και Γιάννη Αγραφιώτη που ακούραστα και χάρη στις γνώσεις τους και στο πείσμα τους έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα. Επίσης ευχαριστεί τις εταιρείες Hellenic Seaways, Blue Star Ferries, το τουριστικό γραφείο SunRise Tours, τον κ. Σταμάτη Μπουλή, αλλά κυρίως του γονείς των αθλητών/τριων μας που στήριξαν την προσπάθεια μας σε μια εποχή όπου η συνεισφορά της πολιτείας είναι πολύ περιορισμένη έως μηδενική.

Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες οι σχολές ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου θα λειτουργήσουν και φέτος θερινά τμήματα για optimist και laser με ακαδημίες αρχαρίων ηλικίας από 6 ετών καθώς και τμήματα ενηλίκων. Σκοπός της Ακαδημίας είναι η γνωριμία με το άθλημα, με μια σειρά προπονήσεων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα. Κάνοντας ιστιοπλοΐα μαθαίνεις να αγαπάς την θάλασσα, να την σέβεσαι, να μην την φοβάσαι, έρχεσαι κοντά στην φύση, αποκτάς αυτοπεποίθηση και έλεγχο αφού γίνεσαι καπετάνιος στον σκάφος σου, αποκτάς γνώσεις περί μετεωρολογίας, ναυτικής τέχνης, στρατηγικής, υλικών και παράλληλα γυμνάζεσαι και αθλείσαι. Φυσικά εκτός από το πρόγραμμα προπονήσεων δεν θα λείπουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας για να περάσουν κοντά μας τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Γιάννης Αναδιώτης Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας 6948183618
Νίκος Γεωργούλης Έφορος Τμήματος Ιστιοπλοΐας 6945433113
Άλντο Σάλβια Προπονητής/Συντονιστής 6948061112
Γιάννης Αγραφιώτης Βοηθός προπονητής 6975123312
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά