ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Μανώλης Μ. Βουρνούς : H βράβευση του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου γεμίζει κάθε Χιώτισσα και κάθε Χιώτη χαρά και υπερηφάνεια.


Κο Άγγελο Μελέκο Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, τους εφόρους Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου κκ Νίκο Γεωργούλη & Γιάννη Αναδιώτη και τον προπονητή της κ. Άλντο Σάλβια Χίος

Αγαπητοί Φίλοι

Η διάκριση και η βράβευση του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου γεμίζει κάθε Χιώτισσα και κάθε Χιώτη χαρά και υπερηφάνεια.
Τα χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια που απέσπασαν οι νεαροί αθλητές του ΝΟΧ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2014, της Περιφέρειας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης, κατατάσσουν για πολλοστή φορά τον ιστορικό μας Όμιλο, στα κορυφαία αθλητικά σωματεία της Ελλάδας..

Θερμά συγχαρητήρια . 
Με την επιτυχία αυτή δημιουργείτε, για μια ακόμη φορά, πρότυπα και αποδεικνύετε ότι το νεανικό πνεύμα, κάτω από την καθοδήγηση εμπνευσμένης διοίκησης, εφόρων και προπονητών με θέληση και μεθοδικότητα, μπορεί να μεγαλουργήσει . 
Στην προσπάθεια που αποδίδεται ο ΝΟΧ δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών και των νέων του νησιού μας, όπου καλλιεργείται η ευγενής άμιλλα και η άσκηση σώματος, πνεύματος και ψυχής, η Πρωτοβουλία για τη Χίο θα είναι ουσιαστικός αρωγός και συμπαραστάτης . 

Αγαπητοί φίλοι

Μαζί με τις θερμές ευχές για την Ανάσταση, τις προσωπικές και των συνεργατών μου, δεχθείτε και τις ευχές μας για συνεχείς επιτυχίες και διακρίσεις. 

Με εκτίμηση
Μανώλης Μ. Βουρνούς 
Υπ. Δήμαρχος Χίου


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά