ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Επίσκεψη Βασίλη Μπάλλα Γιούλας Αργυρούδη στο Δη.Πε.Θε. Β.Α.

 Μετά την κυρία Αγλαΐα Κυρίτση και τον κύριο Ιωάννη Σπιλάνη, ενδιαφέρον για ενημέρωση σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν το Δη.Πε.Θε. Βορείου Αιγαίου, εξέφρασε και ο υποψήφιος περιφερειάρχης B.A. κύριος Βασίλης Μπάλλας («Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο»). 

Ο κύριος Μπάλλας συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Χίου κυρία Γιούλα Αργυρούδη, έλαβαν εκτενή πληροφόρηση για την κατάσταση του Περιφερειακού μας Θεάτρου, τις ηθικές και συμβατικές υποχρεώσεις της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προς το φορέα, ενώ προτάθηκε η διερεύνηση συγκεκριμένου προγράμματος (ΕΣΠΑ) που αφορά τις νέες τεχνολογίες, μέσα από το οποίο θα μπορούσε το ΔΗΠΕΘΕ να συμμετέχει και να προσφέρει δημιουργικά μέσα στο 2014/15. Συζήτηση έγινε για την ουσιαστική συνδρομή της Περιφέρειας Β.Α. προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα παρουσίασης της δράσης του Δη.Πε.Θε. Β.Α. στις απομακρυσμένες περιοχές του Β.Α., ενώ υποστηρίχτηκε και η άποψη περί της εκπροσώπησης της Π.Β.Α. στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δη.Πε.Θε. Β.Α.

Οι επισκέψεις των προαναφερόμενων υποψηφίων της περιφέρειας βορείου αιγαίου, όπως και εκείνη της κυρίας Ερμιόνης Φρεζούλη (υποψήφιας δημάρχου Χίου), βεβαιώνει το γεγονός ότι το Δη.Πε.Θε. Β.Α. είναι τοποθετημένο στην ατζέντα των συζητήσεων. Με γνώμονα και αυτό το ενδιαφέρον, ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον οι προστιθέμενες φωνές υποστήριξης να συντελέσουν αποτελεσματικά για την ορθή και διαφανή λειτουργία του φορέα.



Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά