ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Ανακοίνωση της ΛΑ.Σ Βορείου Αιγαίου για το αποτέλεσμα των εκλογών του Α΄γύρου

Ως "Λαϊκή Συσπείρωση" Περιφέρειας και Δήμων Βορείου Αιγαίου απευθύνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και συγχαρητήρια σε όλους και όλες που ξεπέρασαν - απέρριψαν τα παραπλανητικά και εκβιαστικά διλήμματα και το ψέμα και εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στα αγωνιστικά ψηφοδέλτιά μας, που στηρίζει το ΚΚΕ.

Δώσαμε την εκλογική μάχη με σεβασμό στο λαό μας, με πολιτικά, ιδεολογικά επιχειρήματα. Επιδιώξαμε να αποκαλύψουμε την υποκρισία και τις ψεύτικες υποσχέσεις των αντιπάλων συνδυασμών και προειδοποιήσαμε ότι μετά τις εκλογές, όταν θα πέσουν οι μάσκες των "ανεξάρτητων", "αδέσμευτων", "υπερκομματικών", τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, που τους στηρίζουν, θα ερμηνεύσουν την ψήφο που τους δόθηκε ως το πράσινο φως για να συνεχίσουν και να δυναμώσουν την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με δεδομένο το εκλογικό αποτέλεσμα και μπροστά στην ένταση της αντιλαϊκής επίθεσης που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές, έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας στην οργάνωση και ανάπτυξη του αγώνα του λαϊκού κινήματος για τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα, προβλήματά του. Οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προς αυτήν την κατεύθυνση θα αξιοποιήσουν τη συμμετοχή τους στους Δήμους και την Περιφέρεια.

Θα προβάλλουν τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των κατοίκων των νησιών μας. Θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη μαχητικότητα του λαϊκού κινήματος, μιας ισχυρής λαϊκής συμμαχίας για να αποτρέψουμε τα νέα αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, να σπάσουμε τα δεσμά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μονοπωλίων, των κυβερνήσεών τους, με όποιο προσωπείο κι αν εμφανίζονται.

Καλούμε το λαό της Ικαρίας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε στον α’ γύρο, να αναδείξει τώρα Δημοτική Αρχή το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης", ώστε να μην υπάρξει άλλη μια χαμένη τετραετία για το νησί.

Καλούμε τους εργατοϋπαλλήλους, τους άνεργους, τους μικρομεσαίους αγρότες και εμποροβιοτέχνες, τους συνταξιούχους, όπου δεν συμμετέχει στο β’ γύρο η "Λαϊκή Συσπείρωση", να μην υποκύψουν στο εκβιαστικό δίλημμα να επιλέξουν το "μικρότερο κακό", γιατί η ζωή έχει δείξει ότι συχνά αποδεικνύεται το χειρότερο. Να αντισταθούν στα ψεύτικα εκβιαστικά διλήμματα, να στείλουν μήνυμα καταδίκης των κομμάτων της υποταγής στην ΕΕ και των συνδυασμών τους, όπως κι αν ονομάζονται. Να ρίξουν λευκό ή άκυρο στην κάλπη.

Να δώσουν μαζί με τους κομμουνιστές τη μάχη των ευρωεκλογών με το τιμημένο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι. Να ενισχύσουν τη φωνή του ΚΚΕ, τη μόνη δική τους φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, να καταδικάσουν τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεών της.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά