ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


Χιακή Συμπολιτεία: Ευχαριστούμε, και συνεχίζουμε δυνατά!

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19/5 σε ξενοδοχείο της πόλης της Χίου η γενική συνέλευση της Χιακής Συμπολιτείας, με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος της 1ης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις ευρύτερες εξελίξεις,
Σε ανακοίνωσή της που εγκρίθηκε από τη συνέλευση η Χιακή Συμπολιτεία αναφέρει:
«Η Χιακή Συμπολιτεία ευχαριστεί τους χιλιάδες Χιώτες και Χιώτισσες που εκτίμησαν, αξιολόγησαν και εμπιστεύτηκαν τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Νιώθουμε ακέραιο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουμε.
Μπροστά στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας στο κριτήριο των πολιτών που τίμησαν τη Χιακή Συμπολιτεία και τις θέσεις της για κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας και της αυτοδιοίκησης, όπως η δημοκρατική λειτουργία του δήμου, η προστασία του περιβάλλοντος, η υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών, η αντίθεση στις ιδιωτικοποιήσεις κ.λπ.Είμαστε βέβαιοι ότι με βάση αυτά τα κριτήρια οι ψηφοφόροι μας θα κάνουν την τελική επιλογή τους, την οποία σεβόμαστε απολύτως.
Σε κάθε περίπτωση, η Χιακή Συμπολιτεία ως αντιπολίτευση θα είναι διαρκώς παρούσα, κομμάτι της κοινωνίας, τα επόμενα χρόνια, σε απόλυτη συνέπεια με τις θέσεις της».


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά