ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΑΗ

Εννιά εκπαιδευτικά προγράμματα από τον Ιανουάριο έως το Μάιο υλοποιούνται από τη βιβλιοθήκη Κοραή.

Για το θέμα παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο της βιβλιοθήκης Χρήστο Μπελλέ και τον προϊστάμενο της βιβλιοθήκης, κο Σαρρή.

Κοινός παρονομαστής είναι η αναγκαιότητα της σύνδεσης της βιβλιοθήκης με την κοινωνία με γνώμονα την παροχή παιδείας και γνώσεων. Σε αυτόν τον άξονα τοποθετείται, σύμφωνα με τον κο Μπελλέ, και η ομιλία του καθηγητή αρχαιοελληνικής ιστορίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Πίκουλα, «Περπατώντας στις στράτες και τα καλντερίμια».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 7 στη βιβλιοθήκη. Παράλληλα, το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί πεζοπορική πολιτιστική περιήγηση στη Μακριά Στράτα.

Ο πρόεδρος της βιβλιοθηκης Κοραή αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι των εκδηλώσεων αναφέροντας πως ο σχεδιασμός τους γίνεται με αγάπη για τον τόπο και ιδιαίτεροπ μεράκι και σαυτό συμβάλλουν οι χορηγίες αλλά και τα έσοδα που αποφέρουν οι εκδηλώσεις. Παράλληλα εγκρίνονται ενισχύσεις όπως η αγορά ενός μικρότερου οχήματος αφού παρουσιάζεται σημαντικό παραγωγικό έργο από τη βιβλιοθήκη. 
 
 http://tvpatrida.gr/
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά