ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ

"Vessa - A Historic Village


ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ ΛΗΜΝΙΩΝ

Ο σύλλογος Λεσβίων και Λημνίων προχώρησε στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών του δράσεων στην προσφορά τροφίμων στο γηροκομείο Χίου.

Η κάμερα της Πατρίδας ήταν εκεί και κατέγραψε τις δηλώσεις του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, συχνά προχωρούν σε δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα και αυτή τη φορά επελέγη το γηροκομείο Χίου.

Ο διευθυντής του γηροκομείου Χίου, Αντώνης Πουλής, μίλησε στην κάμερα της Πατρίδας με αφορμή την προσφορά του συλλόγου Λεσβίων και Λημνίων.

Όπως υπογράμμισε, παρά τις δυσκολίες που επικρατούν, το ίδρυμα επιβιώνει προσφέροντας φιλοξενία σε 32 ηλικιωμένα άτομα με τον καλύτερο τρόπο. Το προσωπικό εργάζεται ακούραστα όπως είπε φτοντίζοντας για την καθαριότητα , την περίθαλψη και το φαγητό των γερόντων. Τέλος, έκρινε πολύ σημαντική την ιδιωτική προσφορά για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η δράση του συλλόγου λας και λημν.

Οι τρόφιμοι του γηροκομείου δήλωσαν την ευχαρίστησή τους για την πρωτοβουλία του συλλόγου αλλά και γενικότερα για τον τρόπο ζωής τους στο πλαίσιο του ιδρύματος. Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από το προσωπικό και τη φροντίδα που τους παρέχεται.
 http://tvpatrida.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=10453&Itemid=64
 
 


Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *


τοπικά


Φιλικά